Ricky

RickyFødt: 5. marts 1980.

15. marts 1998 mistede vi brat vores søn Ricky ved en tragisk trafikulykke, men en utrolig støtte fra familie og gode venner, heriblandt også nogle af Ricky’s bedste venner, har hjulpet os så godt gennem den dybe sorg, det er at miste et barn, at vi efterhånden nogenlunde har lært at leve med den.

Heldigvis har vi mange gode minder fra de 18 år, vi fik lov at have sammen med Ricky, og disse bliver ofte genopfrisket ved at kigge i vore fotoalbum. Ricky var en livsglad dreng med mange venner, som han var meget vellidt af, og vi ved, at de savner ham ligeså meget, som vi gør det.

Vi har derfor besluttet at bevare Ricky’s side som en mindeside om ham og her vise nogle af billederne fra hans alt for korte liv.

Ved sammenkomsten i Sognehuset ved Ricky’s begravelse fra Tyrsted Kirke havde nogle af Ricky’s bedste venner bedt om at måtte spille melodien “I’ll Be Missing You” med Puff Daddy og Faith Evans, da det var en af hans yndlingsmelodier, og han engang til vennerne havde sagt, at den ville han gerne have spillet, når han engang skulle begraves. At det så allerede skulle blive aktuelt i så ung en alder, havde næppe nogen forestillet sig.

Links til: